Badkamertegels

Ook voor badkamertegels kunt u bij Flevisteen terecht.

Daar wij veel ervaring hebben met ook het realiseren van badkamers is het geen probleem u te adviseren wat de mogelijkheden zijn. Vele combinaties van tegels zijn mogelijk en veelal worden er vloertegels gebruikt om accenten te leggen in uw nieuwe badkamer. Op dit moment zijn de grootse wandtegels 100 x 60 cm, geen kleine jongens dus !!!

Ook wordt er tegenwoordig veel houtlook, ook wel keramischparket genoemd, in de badkamer gebruikt wat een zeer moderne maar tevens een warme uitstraling kan genereren.

Wanneer u een verouderde badkamer heeft en graag een complete renovatie door één bedrijf wil laten uitvoeren dan kan dat ook bij ons. Het slopen van de oude badkamer, het vlak stuken van alle wanden, het loodgieters en elektrisch werk, het leveren en plaatsen van tegels, kitwerken, etc….

Ja zelfs sanitair kunnen wij verzorgen. Wij verzoeken u dan, na het bezoek aan ons, een showroom van Plieger te bezoeken en daar al uw sanitair te bespreken. Aan de hand van uw bezoek wordt door Plieger een totaalplaatje gemaakt van uw uitgekozen sanitair welke zij vervolgens naar Flevisteen sturen. Vervolgens kunnen wij u hier een netto aanbieding voor maken en dus de gehele badkamer onder onze hoede nemen.

Wanneer u van plan bent bij ons langs te komen is het wel zo fijn dat u een goede bouwtekening bezit en foto’s maakt wanneer het een bestaande badkamer betreft en deze meeneemt naar ons.
Graag zien wij u terug in onze showroom in lelystad. Hieronder wat voorbeelden van houtlook badkamer

Badkamer voorzien van sloophout tegels en witte wandtegels

Van een oude naar een nieuwe badkamer !!!

Wilt u inspiratie opdoen voor uw keuze van de juiste badkamertegels? Kom dan eens naar onze showroom in Lelystad om de diverse stijlen en mogelijkheden te bespreken die u met badkamertegels kunt bereiken.

Uiteraard hebben wij voor u een vers kopje koffie of thee !!!