Portfolio

Flevisteen is al meer dan 12 jaar specialist op het gebied van keramische tegels en natuursteen vloeren. Onze showroom in Lelystad is met 600 m2 aan tegelvloeren dan ook een van de grootste in Nederland te noemen. Het bedrijf is opgericht vanuit een passie voor het vak; het leveren en plaatsen van duurzame, eigentijdse vloeren met eindeloos veel toepassingsmogelijkheden voor het interieur, voor zowel particulieren als winkels en bedrijven.

Service en kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daarom zijn wij sterk in het leveren van een totaalpakket waarbij we de klant volledig ontzorgen; bij onze tegels bieden we een vakkundige legservice waarbij ook alle voorbereidende werkzaamheden door ons worden uitgevoerd, uiteraard mét garantie. In ons portfolio laten we graag zien wat de mogelijkheden in onze service en dienstverlening zijn. Laat u inspireren!

 

Keramisch parket en houtlook vloertegels

Flevisteen heeft de grootste collectie keramisch parket en houtlook tegels. Deze veelzijdige vloertegels hebben dezelfde uitstraling als een houten vloer of parket, maar bieden de duurzaamheid en het gemak van keramische tegels. Een product dat in vrijwel alle ruimtes van het huis geplaatst kan worden, zelf in de keuken, het toilet en de badkamer. Bekijk bijvoorbeeld ons project in Enkhuizen en Bussum.

 

Keramische parkettegels worden vaak in stroken gelegd, maar er is meer mogelijk. Net als bij echt parket kunnen er ook patronen gevormd worden, zoals blokparket en visgraat. Zo hebben we dat bijvoorbeeld gedaan op de vloer in Heemstede.

 

Luxe kwaliteit natuursteen vloeren

Op zoek naar een luxe, duurzame vloer met een unieke uitstraling? Dan heeft natuursteen veel te bieden. Dit natuurproduct is al jaren in veel interieurs favoriet. U heeft de keuze uit een rijk palet aan steensoorten zoals basalt, leisteen, marmer, travertin, hardsteen, kwartsiet en graniet. Het geeft vloeren bijzonder veel karakter. Laat u inspireren door ons project in Zuidland.

 

Vloerverwarming kiezen en laten plaatsen

Natuursteen en keramische tegels vormen de perfecte topvloer boven een vloerverwarming. Ze geleiden goed de warmte en houden het lang vast. Het voldoet dan ook uitstekend als hoofdverwarming in uw woonkamer en biedt bijzonder veel luxe en comfort in een badkamer. Bij Flevisteen kunt u bij een tegelvloer meteen een passende vloerverwarming uitzoeken en laten installeren voor een gunstige prijs. Zie ons project in Dronten.

Weghalen oude vloer

Heeft u een nieuwe vloer in onze showroom uitgezocht, dan hoeft u niet op te zien tegen het weghalen van uw oude vloeren. Onze vakmensen doen dat voor u. Zij zorgen er niet alleen voor dat uw oude vloer netjes en naar uw wensen wordt afgevoerd, ze egaliseren en preparen ook de ondergrond zo dat de perfecte ondervloer wordt gevormd voor de vloerverwarming en tegelvloer. Moet er ook nog een deel verbouwd worden? Via onze bouwpartner Bouwbureau Mulder kunnen we dat  ook laten uitvoeren. Bekijk bijvoorbeeld de renovatie in Purmerend en de plaatsing van de industriële vloer in Almere.

 

Bezoek de Flevisteen vloertegels showroom

Op zoek naar meer inspiratie voor uw nieuwe vloer? Graag laten wij u nog meer tegelvloeren zien in onze showroom. Kom gerust langs in Lelystad voor een vrijblijvende oriëntatie. Nikkelstraat 3, 8211 AJ Lelystad (industrieterrein Oostervaart).

 

Meer informatie? Bel of mail ons via 0320 – 744 000 en info@flevisteen.nl.