Edimax Keramische tegels

Edimax keramische tegels staan voor creativiteit, kwaliteit en technologie die aan de basis van Edimax tegels staan. Edimax maakt keramische vloertegels en wandtegels die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt natuursteen. Edimax ondersteunt het behoud van het milieu en alle tegels worden dan ook eco-vriendelijk geproduceerd. Ze maken gebruik van hernieuwbare energie en het recyclen van water en grondstoffen.

Edimax tegels worden in Italië gemaakt en maakt dit van zeer hoogwaardige producten, waarbij de focus altijd ligt op mooi design, innovatieve technologie en het bieden van de beste kwaliteit. Geïnspireerd door natuursteen komen Edimax tegels zowel als vloertegels en wandtegels voor, wij hebben diverse maten en tegel series. Kom vooral eens langs in het onze centraal gelegen showroom in midden Nederland om feeling te krijgen hoe deze keramisch tegels uw woning mooier kunnen maken. Deze keramische tegels zijn makkelijker te onderhouden, maar hebben dezelfde uitstraling als echt natuursteen.

Edimax vloertegels en wandtegels

Wilt u inspiratie opdoen of meer informatie over Edimax tegels dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom van 600m2 hebben we vele vloervlakken met Edimax vloertegels. Aan de hand van uw interieur en wensen kunnen wij u ook een profisioneel advies geven over de juiste tegels. Wij verwelkomen u graag met een kop koffie. Ook kunt u ons bereiken via ons contactformulier.

Verder is Flevisteen de grootste aanbieder in geheel Nederland van Keramisch parket.

Het kan zijn  dat u bij ons tegels aanschaft en deze zelf wilt leggen of installeren, als dit niet het geval is dan kunt u gebruik maken van onze installateurs die het beste werk leveren op dit gebied. U kunt er dus vanuit gaan als u een vloer aanschaft bij Flevisteen dat u van A tot Z de juiste service krijgt voor de juiste prijs.