Ervaringen

Wij zijn sterk in het totaalpakket en kunnen u volledig ontzorgen. Flevisteen staat bekend om haar veelzijdigheid en onderscheidt zich hier mee. 90% van onze klanten kopen niet alleen vloertegels of natuursteen bij ons maar laten het ook plaatsen.

Hieronder leest u ervaringen van een aantal klanten van ons:

Wij hebben voor het eerst in ons leven zelf een huis gebouwd. Nou ja dat is voor ons gedaan. Dat bouwen betekent dat er heel wat te kiezen valt. Wat doe je bijvoorbeeld op de vloer. Omdat we in het bos wonen werd het keramisch parket in het hele huis. Het is steen maar het lijkt ook van heel dicht bij op hout. Erg mooi! En zeer geschikt voor vloerverwarming.

Omdat het ‘planken’ van bijna 1.80 lang zijn is het zeer belangrijk dat de vloer door een vakman gelegd wordt.

Na enig zoekwerk kwamen we bij Fevisteen in Lelystad uit en daar hebben we geen spijt van. Kees de Boer van Flevisteen heeft een fraai stukje vakwerk geleverd.

Collega’s van een ander bedrijf die met de badkamer bezig waren zeiden zelfs tegen mij dat ze onder de indruk waren.

Alles keurig volgens afspraak en met een prettig humeur.

Zeer aan te bevelen dus!

Jan de Hoop (RTL4 nieuws) en Coen LievaartRadio Kootwijk

Okke,

Vanaf het eerste contact waren wij al zeer tevreden over de snelheid waarmee de zaken werden behandeld. Bellen, langskomen, gelijk opmeten en een schatting van de kosten maken. Ook Okke van Flevisteen was zich zeer bewust van onze moeilijke afweging, die toch vooral te maken had met onze financiële reikwijdte. Toch werden we het al gauw eens en binnen no time hadden we de kamer leeg, kwam Kees om te egaliseren en werden de tegels op dezelfde dag afgeleverd. In de 3 daaropvolgende werkdagen lag de vloer er in, diagonaal, zoals we het in gedachten hadden. Van onze kant een groot compliment voor Kees de Boer, die snel en toch heel accuraat te werk ging. We verbaasden ons over de secure afwerking tot in het kleinste detail.

We zijn  heel tevreden met onze vloer.

Familie HakvoortUrk

Beste Okke,

Via internet uw site gevonden en op een vrije zaterdag met de familie uw showroom een bezoek gebracht.

Vriendelijk te woord gestaan en de tijd nemend om een mooie tegel uit te zoeken die voldeed aan onze wensen..

Een prachtige vloer in nog geen week tijd gelegd met een schitterend resultaat!!!!

Heren bedankt voor jullie tijd en inzet de vloer is echt een plaatje!

Familie BommerAlmere

Kees heeft er alles aan gedaan om het voor het weekend af te krijgen. Hij moet nog even verder afvoegen. Ook Kees is van het goede soort (zeg ik altijd). Niet lullen, maar aan de slag. Daar houd ik van. Kwaliteit en dienstverlening gaan hand in hand en zullen altijd overwinnen.

Reclame maken doen we nu al, dat zal uiteraard doorgaan.

Ik hoop dat de zaken goed aantrekken voor jullie. Dat verdienen jullie.

Goede zaken toegewenst en we gaan genieten van onze vloer.

Familie Van der KleiHouten

Beste Okke,

Wij zijn zo langzamerhand zo goed als klaar …… dan heb je ook echt wat. Wij zijn super blij met onze nieuwe vloer die je ons zo goed hebt geadviseerd en die schitterend is gelegd door Kees. Niet alleen wij maar iedereen is onder de indruk van jullie vakmanschap.

Hierbij nog een paar foto’ s.

Familie JoorAlmere

Wij willen je heel veel dank zeggen voor het prachtige tegelwerk dat je bij ons hebt uitgevoerd! De precisie van jullie afwerking straalt een grote mate van vakmanschap uit en het is een feest om het resultaat te zien. Helemaal TOP!!

Familie VonkDe Wijk

Inmiddels zijn we weer terug van vakantie en hebben we de vloeren kunnen bewonderen. Het is inderdaad prachtig geworden. Onze hartelijke dank daarvoor.

Familie TreureAlblasserdam

Hartelijk dank voor de mooie vloer. We zijn erg blij met het resultaat. Ik was een beetje bang hoe het zou uitpakken in onze kamer, maar het resultaat is nog mooier dan we verwacht hadden.

Familie SnellemanWassenaar

De vloer is prachtig geworden. Jullie hebben heel mooi werk geleverd!

Familie SchaffersSpijkenisse

Goedemorgen Okke,

Wij zijn meer dan tevreden met onze vloer! Van te voren is het heel spannend, je koopt een vloer die je ziet op een klein stukje.

Maar wij zijn er super blij mee, alles is op tijd geleverd en heel netjes gelegd.

Voordeel van deze vloer, het heeft de uitstraling van hout en het gemak van steen, echt een TOP uitvinding.

Familie SiebelinkLelystad